Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilMitsubishi kategorisinde ilan bulunamadı.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres
İlan bulunamadı.

Mitsubishi markasına ait araç modellerini kiralamak isterseniz en uygun fiyatlarla araçlar bu sitede sizleri bekliyor. Mitsubishi araç kiralamak için sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir.

Mitsubishi firması ilk olarak 1870' de Yataro Iwasaki tarafından bir deniz taşımacılığı şirketi olarak kurulmuştur. Yataro Iwasaki Tosa klanının yurdu olan Shikoku adasının Kochi şehrinde doğmuştur. 1870 de Tsukumo Shokai ismi ile kendi deniz taşımacılığı şirketini kurmuştur. Firma ismi 1872' de Mitsukawa Shokai, 1874'de ise Mitsubishi Shokai olarak değiştirilmiştir. Yataro firma amblemi olarak Tosa tacının 3 meşe yaprağını ve kendi aile tacının elmas şeklini birleştirmiştir. Böylece firma amblemi firmanın ismi olan ve 3 elmas anlamına gelen Mitsubishi isminin temelini oluşturmuştur.

Mitsubishi aracının kalitesi özellikle Lancer modeliyle ortaya çıkmış ve birçok kişi tarafından tercih edilmiştir. Özellikle gençler tarafından spor araç olması dolayısıyla çokça kiralanmaktadır. Sürekli yenilediğimiz Mitsubishi filomuzda gençlere özel en son teknolojiyi sağlamaktayız.

Kiralama öncesi ve sonrası sağladığımız periyodik bakımlar araçlar için büyük önem arz etmektedir. Müşterilerimize sunduğumuz kolaylıklarla onları en az masrafla memnun etmekteyiz. Her bütçeye uygun oto kiralama seçenekleriyle siz müşterilerimizin taleplerine değer vermekteyiz. Kiralık Mitsubishi modelleri ve fiyatları konusunda bilgi almak için telefon numaramızdan bizimle irtibata geçin.