Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilRover kategorisinde ilan bulunamadı.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres
İlan bulunamadı.

Uygun fiyata Rover marka bir araç mı kiralamak istiyorsunuz? Günlük, haftalık ya da aylık fark etmez ister kısa dönem olsun, ister uzun dönem Rover modelleri burada sizleri bekliyor.

Rover Company ,Birmingham'da yer alan Britanyalı otomobil üreticisiydi. Nisan 2005'te borcundan dolayı iflas etti. 2 büyük Çin firması Rover'a talip oldu. Temmuz 2005'te Çinli Nanjing Otomobil Grubu MG ismini ve üretim tesislerini satın aldı, ancak Rover 75 modelinin bazı hakları ise SAIC' de kaldı. "Rover" marka adı ise Ford şirketi tarafından satın alındığı için SAIC "Roewe" adı ile üretime başladı. Aynı zamanda "MG" isim hakkını ve fabrikayı satın alan 2. Çin firması olan Nanjing de NAC MG ismi ile hem Çin'de hem de İngiltere'de üretim çalışmalarına başladı. Şu an Rover tabanlı araçlar Roewe adı altında Çin'de satılmaktadır. Türkiye otomobil pazarında Rover markası çok fazla tanınmamaktadır. Bunun nedeni olarak da geçmiş yıllarda distribütör firmaların tutumları ve ithalat sayısının az olması gösterilebilir. Rover parçalarının ve servis ücretlerinin pahalı olduğu yönünde bilinen yanlış bir inanç ve otomobil hakkındaki eksik bilgiler nedeniyle fazla rağbet görmeyen Rover otomobillerini 2.el pazarında oldukça düşük fiyata bulma şansı vardır. Yakıt tüketimi, aracın el kitapçığındaki yakıt tüketimi değerlerinden öğrenilebilir.

Rover markası Türkiye pazarında çok rağbet görmemiştir. Parçalarının pahalı olduğu düşüncesi insanların Rover’dan uzak durmasına sebep olmuştur. Ama Türkiye şartları için önemli kaliteye sahip araç olan Rover marka otomobiller firmamız tarafından Türkiye’de kiralık araç olarak hizmete sunulmaktadır.

Rover araçlarının dizel ve benzinli seçenekleri olmasıyla her isteğe göre çalışma gerçekleştirmekteyiz. Oto kiralama dendiğinde şirketler ve bireylere yönelik kiralama yapılan araçlardan biri olan Rover firmamızdan çokça talep almaktadır. Kiralayan müşterilerimizin kiraladığı arabalarımızdan memnun kalmasıyla birlikte de Rover araç kiralama konusunda sahip olduğumuz ün tüm İstanbul’a yayılmıştır.