Giriş yap
VasıtaSatılık AraçlarOtomobilBugatti kategorisinde ilan bulunamadı.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Yıl Km Fiyat Marka Model Adres
İlan bulunamadı.

Bugatti satın alma ayrıcalığına sahip olabileceğiniz nadir firmalardan biri de kiralikarabalar.com.tr’dir. Bu ayrıcalığı size sunarak sizleri memnun etmek en büyük dileğimiz.

Dünyanın en pahalı otomobiline sahip Bugatti bu konuda yeni bir çığır açmıştır. Bu özel araçları siz özel müşterilerimizin siparişiyle Türkiye’ye getirip satış gerçekleştiriyoruz. Bu rüyaya sahip olmanız sadece bir telefon uzağınızda.

Bugatti, 1909 yılında yüksek performanslı otomobiller üretmek için Ettore Bugatti tarafından Fransa'da Mulhouse şehrinde kuruldu. II. Dünya Savaşı'nın başlamasına kadar dünyanın en prestijli ve hızlı otomobillerinden bazılarını üretmiştir. Savaşın başlaması ile başlayan maddi sorunlar ve Ettore Bugatti'nin oğlunun ölümü sonrasında iflas etmiştir ve uçak parçası fabrikası da satılmıştır. 1998 yılında Volkswagen grubu isim haklarını satın alarak Bugatti markasıyla yeniden üretime başlamıştır.. Firmanın VW kontrolü altında ürettiği ilk modeli olan Bugatti Veyron, 407 km/s son hıza ulaşabilmektedir ve 1001 beygir gücüne(1250 nm tork) sahiptir. . 4 Milyon Euro'luk fiyatıyla seri üretim halindeki en pahalı otomobillerden biridir. Tarihsel olarak bakıldığında da, bilinen şimdiye kadar en yüksek fiyatla satılmış otomobil, sadece 6 adet üretilmiş olan 1926 model "Bugatti Royale" dır. Japonya`da $15 milyon a satılmıştır.

Bugatti marka otomobillerin verdiği konforla bizim hizmetimizin kalitesi sizleri memnun etmek adına yeterli olacaktır. Dünyanın en pahalı otomobiline sahip olan Bugatti markası doğal olarak ülkemizde de sınırlı sayıda bulunmaktadır. Bugatti satın alma ayrıcalığına sahip olabileceğiniz nadir firmalardan biri de kiralikarabalar.com.tr’dir. Bu ayrıcalığı size sunarak sizleri memnun etmek en büyük dileğimiz.

Bu özel aracı satın almak için irtibat numaralarımızdan bizimle iletişime geçmenizi bekliyoruz. Bugatti araçlara özel bakım yaptırarak sürekli son teknolojiyi uygulamaktayız. Bu kadar değerli otomobili bile satın almak için en uygun fiyatlar bizde bulunmaktadır. Bugattiye özel olarak sipariş almaktayız.