Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilBMW kategorisinde 98 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres
Toplam 10 sayfa içersinde 4. sayfayı görmektesiniz.
Her Sayfada 20 50 Sonuç Göster

Kiralık BMW Otomobilleri

Bir dünya markası BMWyi uygun fiyatlarla kiralamak için sizlere bu sayfadan yardımcı oluyoruz. BMW kiralama fiyatları ve kiralık BMW modelleri burada.

Bmw; yani Türkçe olarak Bavyera Motor Fabrikası A. Ş. Alman otomobil üreticisidir. Aynı zamanda motosiklet, motor ve bisiklet üreticiliği de yapmaktadır. Şirket olarak 1913 yılında kurulmuştur ve merkezi Almanya'nın Münih kentindedir. İlk zamanlar uçak üreten bu şirket ilerleyen yıllarla birlikte otomobil üretimine geçmiştir. Bmw ayrıca Rolls - Royce ve Mini şirketlerinin de sahibidir. Şirketin resmi olarak kullandığı dil İngilizcedir ve şirketin sloganı da; en gelişmiş sürülebilir makinadır. Bu slogan şirketin kendine olan güvenini ve kalitesini temsil etmektedir. 2. dünya savaşının sona ermesini takiben 1945 yılında müttefik kuvvetler; fabrika binasını kullanılamaz hale getirmişler ve bu yüzden de şirket bir süre mutfak ve bahçe malzemeleri üretmiştir. 1950 ' li yıllar ile birlikte tekrar otomobil piyasasına geri dönüş yapmış; 1960 yıllarından sonra ise çıkardıkları sedan ve spor serile ile altın çağını yakalamıştır.

BMW kiralamak için kiralikarabalar.com.tr’yi seçmeniz durumunda en karlı siz olacaksınız. Kaliteli hizmetin yanında en uygun fiyata kiralık arabalar kiralikarabalar.com.tr’de bulunmaktadır. BMW kiralık arabaları bu konuda en çok talep edilen markalar arasında ilk 3’te yer almaktadır.Bundan dolayı BMW markasının kiralık araçları gününde yapılan bakımla en iyi şekilde siz müşterilerimize sunulur.

İhtiyacınız tek gün ya da uzun dönem oto kiralama ise tüm ihtiyaçlarınız için bizden hizmet alabilirsiniz. Ayrıca 7/24 müşteri desteği, araç bakım ve servis desteği, hasar bakım ve onarım gibi birçok konuda siz müşterilerimize destek oluyor sizi yükten kurtarıyoruz. En uygun fiyata BMW marka araba kiralamak için bizi seçin.