Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilMercedes - Benz kategorisinde 134 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres
Toplam 14 sayfa içersinde 6. sayfayı görmektesiniz.
Her Sayfada 20 50 Sonuç Göster

Mercedes kiralamak için yapmanız gereken tek şey sitemizi ziyaret etmeniz. Türkiyenin kiralık tüm Mercedes modelleri burada sizleri bekliyor.

Mercedes, İspanyolca konuşulan ülkelerde kullanılan bir kadın ismidir. İspanyolca anlamı ise Mars gezegenidir. Gottlieb Daimler'in şirketi olan Daimler Motoren Gesellschaft tarafından 1901 ile 1926 yılları arasında üretilen otomobillerin markasıdır.1926 yılında Karl Benz'in şirketi Benz & Cie. ve Gottlieb Daimler'in şirketi Daimler Motoren Gesellschaft'in birleşmesi sonucu oluşturulmuş otomotiv markasıdır.

Kiralikarabalar.com.tr Mercedes araç kiralama konusunda yıllarını harcayarak birçok müşterisini memnun etmiştir. Daha çok belirli seviyede ekonomik durumu olan insanların tercih ettiği Mercedes kiralama firmamızda sık sık gerçekleştirilmektedir. İnsanların bize oto kiralama konusunda duyduğu güvenle de Mercedes araç sayımızı hızla artırmaktayız.

Dizel ve benzinli araç seçeneklerimiz mevcuttur. Vites konusunda da dilerseniz otomatik vites Mercedes dilerseniz de düz vites Mercedes kiralayabilirsiniz. İster düğün zamanı ister normal zamanlarda Mercedes araca sahip olmak için bizi seçmeniz yararınıza olacaktır. Her zamanki gibi size bir telefon uzaklıktayız.