Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilProton kategorisinde ilan bulunamadı.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres
İlan bulunamadı.

Proton marka araç kiralamak için doğru adrestesiniz. Sitemizden tüm Proton marka araç modellerine ulaşabilir, bütçenize en uygun Proton otomobili kiralayabilirsiniz.

Proton Holdings Berhad (Malayca: Perusahaan Otomobil Nasional Berhad) 1982 yılında Malezya hükümet başkanı olan Dr. Mahathir bin Mohamad tarafından kurulmuştur. 1983 yılında başlayan proje Japon teknolojisi destekli montaj sanayi yaklaşımı ile Malezya devletinin planlı kalkınma döneminde lokomotif olarak kabul edilen yerini almaya başlar. Proton firmasının %52'si Malezya devleti ve %48'i yerel ve uluslararası yatırımcılara aittir. Bugün itibarıyla Dünya Ticaret Örgütü'ne kayıtlı 146 ülkeden sadece 11 tanesi resim üzerindeki taslaktan dünya çapında kabul gören normlarda otomobil üretebilmektedir. 2002 yılı başında Malezya 11. olarak bu listede yer almıştır. Bu listede yer alan ülkelerin başlıcaları alfabetik sırayla: ABD, Almanya, Fransa, G.Kore, İngiltere, İsveç, İtalya, Japonya'dır. Proton, 1900'ü Ar-Ge çalışmalarında yer almak üzere toplam 9500 kişilik bir işgücü ile üretim yapmaktadır.

Proton, Malezya ekonomisi için önemli bir yere sahiptir. Öyle ki Türkiye pazarına da girdiğinde firmamız hemen bu markaya da el atarak ülkemize ilk getirtenlerden biri olmuştur. Proton marka araçlar birçok araca göre daha uygundur bu yüzden de ülkemizde kiralık araç olarak tercih edilmektedir.

Şirketlerin filo ihtiyacı Proton araçları ile kiralikarabalar.com.tr olarak karşılanmaktadır. Günlük gezi gerçekleştiren bireyler de daha uygun olması dolayısıyla Protonu kiralık araç olarak tercih etmektedir. Siz de Proton araç kiralamak ve kiralık araba fiyatlarını öğrenmek için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.