Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilSuzuki kategorisinde ilan bulunamadı.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres
İlan bulunamadı.

Bir Suzuki model araç kiralamak isterseniz yapmanız gereken tek şey sitemizi ziyaret etmeniz ve bütçenize en uygun aracı kiralamak için rent a car firmasını aramanız. Türkiyenin tüm araç kiralama firmaları burada sizleri bekliyor.

1909 Michio Suzuki tarafından Hamamatsu, Shizuoka'da dokuma tezgahı fabrikası kuruldu. 1920 de 500.000 yen sermaye ile Suzuki Loom Manufacturing Co. (Suzuki dokuma tezgahı fabrikası) kuruldu ve başkanı Michio Suzuki oldu. 1952 de ilk motorlu bisikleti satışa sundu. modelin adı 'power free'. 1954 e şirketin ismi Suzuki Motor Corporation olarak değiştirildi.

Türkiye’de Suzuki firmasının daha çok kamyonet bazında tutulması kiralanma sayısını en aza indirgemiştir. Buna rağmen tüm müşterilerimizin taleplerine önem verdiğimizden dolayı Suzuki kiralık araç temini de tarafımızdan sağlanmaktadır.

Sizlere kaliteyi ve profesyonel hizmeti en ekonomik koşullarda sunarak lider marka olmayı amaçlıyoruz. Ayrıca her türlü müşteri beklentisini karşılayabilmek amacı ile uygun kiralık Suzuki araba kiralama seçenekleri ile hizmet vermekteyiz. 7/24 çağrı merkezimiz ile yolculuğunuz esnasında oluşabilecek her türlü soruna müdahale etmek ve yolunuza güvenli bir şekilde devam etmenizi istiyoruz.