Giriş yap
VasıtaKiralık AraçArazi, SUV & Pick-upChery kategorisinde ilan bulunamadı.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan bulunamadı.

Chery araçlarına kiralık olarak sahip olmak isteyenlerin ortak buluşma noktasıyız. Sizleri de bekleriz. Tüm kiralık Chery modelleri ve fiyatları burada.

Chery Automobile Çin'li bir otomobil üreticisidir. Chery Wuhu'nun yerel hükümeti tarafından sahiplenildi ve 2006 yılında rekor satış olarak değerlendirilen 305,000 sayısına ulaştı. Chery Çin'in en büyük otomobil üreticisi olmakla beraber dünyanın en hızlı büyüyen otomobil üreticisi olma ünvanını da taşımaktadır.

İstanbul’da oto kiralama hizmetinizi üstlenen firmamız uzman kadrosu ve son teknolojiyle donatılmıştemiz araçları ile sizlere hizmet vermenin mutluluğu içerisindedir. Filosundaki üst seviye arabalarla en iyi koşulları müşterilerineaktaran firmamız araba kiralama sektöründe kalitesini göstererek Chery modellerini de stoklarında bulundurmaktadır.

Firmamız müşterilerimize özel günlük, aylık, yıllık veya dilerseniz haftalık olan kiralık Chery hizmetini 24 saat sağlamaktadır. Oto kiralama sektöründe faaliyet gösteren firmamız siz saygı değer müşterilerine daha iyi Chery kiralama hizmeti sunabilmek için öncelikle güvenliği sağlamaktadır. Şirketimizden kiralık Chery fiyatı hakkında firmamızı arayarak bilgi alabilirsiniz.