Lider Rent A Car'dan Renault Symbol

  • Hatay
  • İskenderun
  • Numune Mah.
Fiyat: 380
İlan No 3534
İlan Tarihi 22 Ocak 2023
Yıl 2017
Motor hacmi 1401 - 1600 cm3
Kilometre 30000
Vites Manuel
Yakıt Dizel
Kasa tipi Sedan
Depozit Ön Provizyon
Ödeme Şekli Hepsi
Kasko Full Kasko
Kimden Rent a Car
Lider Rent A Car
Cep 0532 680 50 27
İş 0326 619 01 07

Lider Otomotiv Gelişmekte olan ikinci el pazarında, 2006 yılında faaliyet göstermeye başlayan şirketimiz 2011 yılında araç kiralama sektörüne adım atarak başarılarını istikrarlı bir şekilde devam ettirmiştir. 2.elde faaliyet amacı  araç alım-satım esas olmak üzere, perakende satışta da; Her marka, model ve yaşta, güvenli ve sorunsuz otomobil ticareti yapmaktır.

Araç expertiz durumlarının en açık şekilde alıcılara sunulmasıyla beraber, Nakit alım seçeneğinin yanı sıra takas imkanları ve kredi kartıyla ödeme de sağlamaktadır.

     2.el sektöründeki başarısını araç kiralamada devam ettiren lider otomotiv;  ekonomik ve istikrarlı fiyat politikası, güçlü altyapısı, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ve profesyonel kadrosuyla Akdeniz bölgesinde sektörün önemli firmalarından biri olmuştur. Ayrıca çözüm ortaklarından zeplin Lider Oto Grup ile birlikte Türkiye’nin dört bir yanında sizlere  araç kiralama hizmeti vermekten mutluluk duyar. Türkiye de ilk kez zeplin tarafından uygulanan 'kurumsal üyelik sistemi' personeli yurt içinde yoğun seyahat eden firmalar için ideal bir organizasyondur. Bu organizasyon ile şirketinizin tüm Türkiye’de dilediğiniz şehirde uçak, hızlı tren gibi toplu taşıma araçlarının kullanımı neticesi ile ulaşım masrafları, zaman kayıpları minimum seviyeye ulaşacaktır. Ve dileğiniz segmentteki aracı istediğiniz yerden teslim alabilir.

Tüm talep ve beklentilerini en iyi ve en hızlı standartta gerçekleştirmedeki kararlılığıyla sektöründe markalaşma yolundadır. En uygun fiyata en iyi hizmet anlayışına sahip lider otomotiv sektöründeki gelişmeleri sizlere sunmakta gecikmeyen yapısı, filosunun yeniliği ve çeşitliliği, kalitesi ve güvenilirliğiyle sürekli kendini yenileyen bir firma olarak  siz değerli müşterilerine hizmet vermekten her zaman mutluluk duyacaktır.

SİZLERLE KARŞILAŞMAK DİLEĞİYLE.

Bu ilan https://kiralikarabalar.com.tr adresinde yer almaktadır.