Kiralık Fiat Linea

  • Ankara
  • Çankaya
  • Kültür Mah.
Fiyat: 370
İlan No 959
İlan Tarihi 7 Ocak 2023
Yıl 2017
Motor hacmi 1201 - 1400 cm3
Kilometre 45000
Vites Manuel
Yakıt Dizel
Kasa tipi Sedan
Depozit Ön Provizyon
Ödeme Şekli Hepsi
Kasko Full Kasko
Kimden Rent a Car
Gündüz Oto Kiralama 
Cep 0535 768 82 24

Firmamız ;

GÜNDÜZ Rent A Car adı altında 2011 yılında araç kiralama sektöründe yerini almıştır. Ticari politikamız her zaman doğru fiyat, kaliteli hizmet ve dürüstlüğe dayanmaktadır. Aradan geçen süre zarfında prensiplerimizden ödün vermeden, kalitemizi arttırarak çalışmaya devam ettik. Çözüm odaklı yaklaşımımız sayesinde, kaliteli hizmeti talep eden doğru müşterileri sektöre kazandırarak güçlü büyüme trendimizi bugüne dek devam ettirdik.


Bizim için kalite demek müşterilerimize en iyisini sunabilmek, bütün beklentilere cevap verebilmektir. Hedefimiz hizmetle kaliteyi her zaman ekip ruhuyla en yüksek seviyede tutmaktır.


GÜNDÜZ Rent A Car globalleşen dünyanın ihtiyaçları, günümüzde araç kiralamayı hayatımızın bir parçası haline getirmektir. Gerek şirketlerin, gerekse bireylerin araç ihtiyaçlarını karşılayan firmamız, her sınıf araç ihtiyacınızı karşılamaktadır. Araçlarımız 0 – 2 yaş civarında olup Rent A Car kaskoludur ve sorunsuz araçlardır. Kiraladığınız yere teslim veya bulunduğunuz yere teslim gibi değişik alternatifleri de size sunmaktadır.

Bu ilan https://kiralikarabalar.com.tr adresinde yer almaktadır.