Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilAudiA3 kategorisinde kriterlerinize uygun 17 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres
Toplam 2 sayfa içersinde 1. sayfayı görmektesiniz.
Her Sayfada 20 50 Sonuç Göster

Maskülen bir tasarım: Dinamik tavan hattı, beş kapılı modelin atletik karakterini vurgular. Cam hattı boyunca uzanan karakteristik tornado çizgisi ve eşiklerin üstündeki dinamik hat, tasarımın yalın yönünü göstermektedir. Bu modeli ise türkiyenin her yerinde kiralama şansınız bulunmaktadır

Maskülen bir tasarım: Dinamik tavan hattı, beş kapılı modelin atletik karakterini vurgular. Cam hattı boyunca uzanan karakteristik tornado çizgisi ve eşiklerin üstündeki dinamik hat, tasarımın yalın yönünü göstermektedir. Bu modeli ise türkiyenin her yerinde kiralama şansınız bulunmaktadır.


Üç boyutlu arka lambaları, belirgin kontrast çizgileri ve geniş difüzörüyle arka görüntü için açıklamaya gerek yoktur. Öne çıkan bir özellik de artık kompakt sınıfta da sunulan Audi sanal kokpittir. Yeniliği keşfedin - pek çok yönüyle.


Eşsiz bir tasarım olmasıyla büyüleyen bir aracın yanı sıra sportback modeli göz kamaştırıcı bu aracı kiralamak istediğinizde bu aracı günlük,haftalık,aylık yada kurumsal olarak da kiralikarabalar.com.tr'e sitesinden deneyimleme şansına sahipsiniz.