Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilHyundai kategorisinde 814 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres
Toplam 82 sayfa içersinde 10. sayfayı görmektesiniz.
Her Sayfada 20 50 Sonuç Göster

Hyundai araç modellerini uygun fiyata dilediğiniz kadar süreli kiralama avantajı sitemizde. Türkiyenin her yerinden kiralık Hyundai modelleri bu sitede sizleri bekliyor.

Hyundai, Güney Kore'de 1947 yılında Chung Ju-Yung tarafından kurulan şirketler grubudur. İlk Hyundai firması inşaat şirketi olarak kurulmuştur. Hyundai, aralarında inşaat müteahhitliği, otomobil, gemi yapımı, sigortacılık, elektronik, lojistik de bulunan pek çok alanda etkinlik göstermektedir. Hyundai'nin tüm dünyadaki en iyi bilinen markası otomotiv sektöründe faaliyet gösteren ve dünyadaki 5. büyük otomobil üreticisi olan Motor Şirketi'dir. Grubun geçmişi 1940'ta Chung Ju Yung tarafından kurulan küçük bir tamir atölyesine dayanmaktadır.

 Hyundai marka otomobiller Türkiye’de hem satılık hem kiralık anlamında en çok tutan araçlardan biridir. Uygun fiyatının başarılı performansıyla birleşmesi sonucu birçok insanın tercih ettiği Hyundai kiralık araba sektöründe de başları çekmektedir. Özellikle Accent, i10, i20 ve i30 modelleri markanın en çok kiralanan araçları konumundadır. Firmamızın vermiş olduğu kaliteli hizmet ile müşterilerimiz Hyundai araç kiralamak için bizi tercih etmektedir.

Sürekli yenilenen araç filosu, kiralikarabalar.com.tr’nin en büyük avantajlarındandır. Tam sigorta ve kasko yapılmış olan araçların müşterilere sunulmasıyla müşterilerimiz rahat ve konforun tadını çıkartmaktadır. 7/24 teknik destek sağlamakta ve uzman kadromuzla hizmetinize hazır bulunmaktayız. İster bireysel ister şirket bazında olsun tüm araç talepleriniz için bizimle irtibata geçin.