Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilAlfa RomeoGiulietta kategorisinde 1 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres

Günlük, haftalık, aylık ve yıllık bazda ya da bireysel veya kurumsal Afa Romeo'yu kiralamak için sitemizde ki ilanları inceleyerek bütçenize veya planınıza en uygun aracı kiralayabilirsiniz. 
 

Daha da sportif. Daha da Alfa Romeo
Yeni sportif dış gövde detayları, en uygun araç-içi deneyimi, yeni kabin rötuşları ve geliştirilmiş motor serisi: Giulietta kendini bir kez daha geliştirdi Mükemmeli̇yet yeni̇ bi̇r beden kazandı Bu aracı kiralikarabalar.com.tr'den de kiralaya bilrsiniz.
Hafi̇f beden, ağır performans Giulietta’nın sportif karakteri özgün Alfa Romeo sürüş keyfi için zamanı yenen zarafetine yakışıyor, bu İtalyan başyapıtını kiralikarabalar.com.tr'den keşfedin.
İnsan vücudunun bi̇r uzantısı
Alfa Romeo Giulietta’daki tüm yenilikler, aracın performansını geliştirmek ve sürücüye eşsiz sürüş duyguları yaşatmak üzere tasarlandı. Giulietta’daki tüm teknolojileri keşfedin.
Günlük, haftalı, aylık ve yıllık bazda ya da bireysel veya kurumsal Afa Romeo'yu kiralamak için sitemizde ki ilanları inceleyerek bütçenize veya planınıza en uygun aracı kiralayabilirsiniz.