Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilOpelAstra kategorisinde kriterlerinize uygun 3 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres

Opel Automobile GmbH veya kısaca Opel, Ağustos 2017'den bu yana Fransız otomobil üreticisi Groupe PSA'nın bir iştiraki olan Alman otomobil üreticisi. Opel 1929'dan 2017'ye kadar, Amerikan otomobil üreticisi General Motors'a aitti. Opel araçları Birleşik Krallık'ta Vauxhall markası altında satılmaktadır.

İngiltere'deki Vauxhall Astra ve Çin'de Buick Excelle XT olarak markalanmıştır. Holden Astra , 2009 yılında Avustralya ve Yeni Zelanda'da durduruldu, çünkü döviz kurları Opel otomobillerini ithal etmeyi rekabetçi hale getirdi

ve yerini Holden Cruze aldı . 2012'de Avustralya'ya geri döndü, ilk kez Opel olarak etiketlendi, ancak Opel'in bir yıl sonra ülkeden çekilmesinden sonra kesildi. 1 Mayıs 2014 tarihinde, Opel, Astra GTC ve Astra VXR'nin (Astra OPC) 2015 yılında tekrar Holden rozeti taşıyan Avustralya ve Yeni Zelanda'ya döneceğini açıkladı.

Astra isim levhası, Opel Kadett'in (Kadett D (1979–1984) ve Kadett E'nin (1984-1991) önceki nesillerini Vauxhall Astra olarak üreten ve pazarlayan Vauxhall'tan gelmektedir . Daha sonra GM Avrupa politikası, 1990'ların başlarında model isimlendirmesini standartlaştırdı; bu nedenle, model isimleri, satıldıkları işten bağımsız olarak tüm pazarlarda aynıydı.

 

2019 itibariyle, Astra'nın beş nesli vardır. Opel için tipik bir biçimde, Latin alfabesinin sonraki harfleriyle belirtilirler. Opel'in resmi sözleşmesi,

Astra’nın Kadett soyunun mantıklı bir devamı olduğu, dolayısıyla Astra F olarak ilk nesil Opel Astra’nın (son Opel Kadett Kadett E’di). Astra ayrı bir model olarak kabul edilmiş olsaydı, olağan kongre Astra A ile başlayacaktı. Vauxhall, Holden veya Chevrolet olarak satılan modeller, bu isim levhalarının iç pazarlarındaki tarihini ve adlandırma kurallarını yansıtan farklı nesil tanımlarına sahiptir.

Günlük, haftalık ya da aylık Opel marka araç kiralamak isterseniz doğru adrestesiniz. Tüm Opel marka araçların modelleri sitemizde mevcut.

Günlük, haftalık, aylık, yıllık araç kiralama seçeneklerimiz mevcuttur. Ayrıca oto kiralarken dizel, benzinli ya da düz vites, otomatik vites şeklinde seçeneklerimiz mevcuttur. Dilediğiniz her zaman sağladığımız teknik destekle de sizi hiç yarı yolda bırakmayız. Siz de Opel araç kiralamak için telefonla iletişime geçmelisiniz.