Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilOpel kategorisinde 162 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres
Toplam 17 sayfa içersinde 1. sayfayı görmektesiniz.
Her Sayfada 20 50 Sonuç Göster

Günlük, haftalık ya da aylık Opel marka araç kiralamak isterseniz doğru adrestesiniz. Tüm Opel marka araçların modelleri sitemizde mevcut.

Adam Opel AG (Opel) tarafından 1862 yılında kurulan bir Alman otomobil şirketidir. Opel 1899dan beri araba üretmektedir ve 1929 da şirket olmuştur. Şirketin merkezi Rüsselsheim, Almanya da bulunmaktadır. 1929 General Motors şirketinin büyük hisseli ortağı olmuştur, 1931 den beri de şirketin tüm hisselerinin sahibidir.2010'da Opel gelecek 5 yılda sermayesinin 11 milyar euro olacağını duyurmuştur. Bunun 1 milyarı tamamen yeni geliştirilecek olan yenilikçi ve yakıt tasarruflu motorlar ve şanzıman için belirlenmiştir.

Kiralikarabalar.com.tr olarak Opel marka otomobilleri kiralamaktayız. Opel Astra ve Insignia modelleri yoğunlukla olmak üzere Opel kiralama çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Opel’in verdiği konforun yanında verdiğimiz hizmetin kalitesi bizi vazgeçilmez yapmaktadır.

Günlük, haftalık, aylık, yıllık araç kiralama seçeneklerimiz mevcuttur. Ayrıca oto kiralarken dizel, benzinli ya da düz vites, otomatik vites şeklinde seçeneklerimiz mevcuttur. Dilediğiniz her zaman sağladığımız teknik destekle de sizi hiç yarı yolda bırakmayız. Siz de Opel araç kiralamak için telefonla iletişime geçmelisiniz.