Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilChevrolet kategorisinde kriterlerinize uygun ilan bulunamadı.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres
İlan bulunamadı.

Chevrolet kiralamak istiyorsanız doğru adrestesiniz. En uygun fiyatlarla Chevrolet araç modelleri sitemizde.

Chevrolet Otomotiv, 1911'de kurulmuş olan ABD'li bir otomobil markasıdır. Adını Kurucusu Louis Chevrolet'in soyadından almaktadır. 1918'de % 54.6'sını satın alan General Motors bünyesine geçmiştir. Chevrolet'in kısaltılmış adı Chevy olarak bilinmektedir.

İstanbul’un en çok tercih edilen rent a carlarından biri olan kiralikarabalar.com.tr siz müşterilerine tüm hızıyla en iyi araçları sunmaya devam etmektedir. Oto kiralama hizmeti almak isteyen birçok insanın yolu otomatik olarak firmamıza düşmektedir. Araç kiralama konusunda uzmanlaşmış kadrosuyla kiralikarabalar.com.tr her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur.

Aldığımız yoğun talebi neredeyse stoğumuzda hiç araç kalmayacak şekilde hizmet vermemiz kalite ve güvenin adresinin kiralikarabalar.com.tr olduğunu göstermiştir. Günün her saati verdiğimiz telefon desteğimiz yolda kalmanız durumunda bile size yardımcı olmak için beklemektedir. En yakın anlaşmalı kurumlarda yapılan bakım desteğimiz de masrafınızın en aza indirilmesini sağlamaktadır.