Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilChrysler kategorisinde 1 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres

Kiralık Chrysler marka araç arıyorsanız her bütçeye uygun kiralık araçlar burada. Sizde Chrysler bir araca kiralayarak sahip olmak için doğru adrestesiniz.

1-      Chrysler

Chrysler, 1925`te ABD`de kurulan daha sonraki yıllarda da Dodge markasını satın alarak 1930'lu yıllarda Amerika'nın en geniş servis ağına sahip markası haline gelen Detroit, Michigan merkezli otomotiv firmasıdır. 1980'li yıllarda Mitsubishi markası ile ortak üretimler yapmış ve iflasın eşiğinden Voyager-Grand modeli ile dönmüştür. Chrysler markaları adı altında üretim yapmıştır. Chrysler, 2000`Haziran'ında Daimler-Benz'in satın almasıyla Daimler Chrysler otomotiv grubunun parçası haline gelmişlerdir. Bu ortaklığın ilk ürünü de 2002 yılında 3 milyon km test edilerek piyasaya çıkartılan, Amerika'daki adıyla Liberty, Avrupadaki adıyla grande chrysler`dir. Firma 2007 yılında zarar ettiği için yüzde 80.1 hissesi 7.41 milyar dolara Cerberus şirketine satılmıştır. 2008 yılında başlayan ve 2009'un ilk aylarında devam eden küresel mali kriz sonucu 20.01.2009' tarihinde Chyrsler'in %35'ini aldığını ve anlaşma gereği bu hisse değerini %55'e çıkarma imkânının olduğunu duyurarak Chyrsler'i maddi sıkıntıdan biraz olsun kurtarmıştır.

Uzun dönem ve kısa dönem araç kiralama seçenekleriyle müşterilerinin taleplerine göre hizmet veren bir firmayız. İş toplantılarınız ve günlük gezileriniz başta olmak üzere özel günleriniz ve özel durumlarınız için araç kiralamakta doğru adres kiralikarabalar.com.tr’dir. Otomatik vites ve düz vites seçenekleriyle size en uygun araç profilini seçmeniz de tamamen kendi elinizde.

Her bütçeye uygun, tamamen müşteri odaklı yaklaşımla hizmet veren kiralikarabalar.com.tr araç kiralama sektöründe en büyük firmalardandır. Kalite yaklaşımıyla araçları en konforlu hale getirerek tamamen müşterisine yönelik çalıştırma gerçekleştirmektedir. Şirketlerin ve bireylerin ihtiyacını karşılamaktadır. Aylık, yıllık, günlük kiralama seçeneklerine sahiptir. Siz de Chrysler araç kiralamak için telefonumuzdan irtibata geçip mutlu müşteriler kervanına katılabilirsiniz.