Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilCitroen kategorisinde 411 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres
Toplam 21 sayfa içersinde 1. sayfayı görmektesiniz.
Her Sayfada 20 50 Sonuç Göster

Kiralık araçlar citroen

Kiralama yöntemi ile Citroën marka bir araca sahip olmak için her bütçeye uygun Citroën modelleri ve Citroën marka araç kiralayan firmalar burada sizleri bekliyor.

Citroen André Citroën tarafından 1919 yılında kurulan Fransız otomobil üreticisidir. Araba kiralama konusunda Türiye’de en çok tercih edilen otomobillerden biridir.

Kiralikarabalar.com.tr olarak uzun yıllardır günlük ya da aylık veya yıllık olan Citroen kiralama alanlarındaki faaliyetlerimizle hizmetinizdeyiz. Siz değerli müşterilerimize konforlu ve güvenli hizmet verebilmek için son model binek, şirketlere özel araçlarımız ve deneyimli personelimizle Citroen kiralayarak memnuniyetinizi sağlıyoruz.

Alanında müşterilerine alternatif çözümler sunan şirketimiz, modelleriyle Citroen kiralama fiyatlarını en uyguna sizlere sunmaktadır. Firmamız iş tecrübesini dünya standartları kalitesinde öğrenip müşterilerine yansıtmıştır ve bundan böyle sektördeki uzun yılların verdiği tecrübe ile sektöründe en hızlı operasyonu yapma tecrübesine sahip olmuştur ve tecrübesini siz değerli müşterilerine yansıtmaktadır. Sürekli yeniliklere açık ve en kaliteli hizmet garantisi veren anlayışımız sayesinde her geçen gün mutlu müşterilerimizin sayısı artmaktadır.