Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilFerrari kategorisinde 6 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres

Kiralık Ferrari araç arıyorsanız doğru adrestesiniz. Sitemiz üzerinden dilediğiniz Ferrari modelini seçebilir ve istediğiniz süre kadar kiralayabilirsiniz.

Ferrari yarış otomobilleri üreten İtalyan otomobil markasıdır. 1929 yılında AR'nin yarış takımı olarak kurulmuş, 1946 yılında otomobiller üretimine başlamıştır. Merkezi; İtalya'nın Modena şehrinin yakınındaki Maranello'dadır. Özellikle gençler tarafından kısa süreli kiralık olarak tercih edilmektedir.

İstanbul’un trafiğinde toplu taşımada zahmet çekmektense krialikarabalar.com’dan bir araba kiralayarak kafanız rahat olabilirsiniz. Yıllardır en iyi şekilde hizmet veren firmamız kısa ve uzun dönem araç kiralama seçenekleriyle müşterilerini memnun etmektedir.

Verdiği hizmette müşterilerini mağdur etmemeye odaklanmış firmamız araç kiralamanın yanında çok önemli hizmetler vermektedir. Kiralanan araçlarda OGS ve HGS limitinin her zaman kullanıma açık olması bu hizmetlerin en önemlilerinden biridir. Call Center desteğiyle firmamıza her zaman ulaşma imkanınız da mevcuttur. 7/24 hizmet veren kurumumuz her zaman her konuda yanınızdadır. Kalitenin yanında en uygun fiyatları sunan kiralikarabalar.com.tr en iyi yerlere gelmiş ve gelmeye devam etmektedir. 

Gücünü müşterisine duyduğu saygı ve güven odaklı hizmet anlayışından almaktadır. Bu anlayışından dolayı zaman içerisinde kendini geliştirerek filosundaki araç sayısını arttırmış ve bulunduğu merkez ve çevre illerdeki diğer müşterilerine de hizmet vermek için emin adımlarla sermayesine yatırım yapmayı tercih etmiştir. Siz de en uygun fiyatla bir Ferrari kiralamak isterseniz taleplerinizi sağlamak adına sizlerden bir telefon bekliyoruz.