Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilFiat kategorisinde 1217 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres
Toplam 25 sayfa içersinde 1. sayfayı görmektesiniz.
Her Sayfada 20 50 Sonuç Göster

Fiat marka bir araç kiralamak hayali kuruyorsanız bütçenize en uygun araçlar sitemizde sizleri bekliyor. Türkiyenin her yerinden rent a car firmaları Fiat araçları ile sitemizde.

S.p.A.(Fiat Grubu olarak da bilinir) otomobil üreticisi, finansal ve endüstriyel grup. 1899 yılında Giovanni Agnelli Tarafından Torino`da kurulmuştur. İsmini Fabbrica Italiana Automobili Torino" kelimelerinin baş harflerinden almıştır. Bünyesinde birkaç çeşit otomotiv markaları barındırmaktadır.

Büyük ve daima kendini yenileyen Fiat kiralama şirketimiz, teknolojideki ve sektöründeki gelişmeleri sizlere sunmakta gecikmeyen yapısı, araçlarımızdaki yeniliği, çeşitliliği, kalitesi ve güvenilirliğiyle siz değerli müşterilerine hizmet vermekten her zaman mutluluk duyacaktır. Müşteri temsilcilerimize günlük ya da aylık olarak Fiat araç kiralama için 7/24 ulaşabilirsiniz.

İstanbul'un her yerinde en iyi fiat kiralama hizmeti veren firmamız, değerli müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda her geçen gün yeni uygulamalarla müşteri memnuniyetini esas almakta, konforlu ve güvenli bir şekilde hizmet almanızı sağlamayı vizyon ediniyoruz. Her konuda size yardımcı olacak müşteri odaklı danışmanlarımız günlük yada aylık veya yıllık olan kiralık fiat hakkında bir telefonla bilgi sahibi olacaksınız.