Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilJaguar kategorisinde 1 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres

Bir efsane araç markası Jaguar modellerini kiralamak isterseniz doğru adrestesiniz. Sitemiz üzerinden bulunduğunuz ilde Jaguar marka araç kiralayan firmalara ve araç modellerine ulaşabilirsiniz.

Bill Lyons 1922 yılında Swallow Sidecar Company'i kurdu. Şirket, ilk günlerinde, Blackpool'da oldukça gösterişsiz ve ikinci katta bulunan bir mekanda, bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az işçiyle üretime başladı. 1935 yılında 'Jaguar' ismi kendini ilk olarak tamamen yeni bir salon ve spor araba serisi ile duyurdu. Altmışların sonlarına doğru Jaguar piyasanın çok daha dar bir kesimine hitaben pek çok salon modeli üretti. 1984 yılındaki sermaye hareketinin ardından Jaguar ciddi anlamda bir büyüme ve gelişme kaydetti. Günümüzde daha çok gelin arabası olarak kullanılmaktadır.

İstanbul’da araç kiralamanın doğru adresi olan kiralikarabalar.com.tr müşterilerinin memnuniyetini en üst düzeyde sağlamaktadır. Müşterilerinden aldığı destekle gücüne güç katan firmamız oto kiralama konusunda çok yüksek seviyelerdedir. Şirketlerin filo ihtiyacında başvurdukları ilk adreslerden olan firmamız aynı zamanda kısa süreli bireysel kiralama hizmeti de sunmaktadır.

Günümüzde ortaya çıkan kalabalık ve toplu taşımadaki sıkıntılar, bireyleri kiralık arabaya yöneltmektedir. Özellikle farklı bir şehre uçakla gezi yapıldığında tercih edilen kiralık otomobiller, şehri rahat dolaşmak için idealdir. Verilen bakım hizmeti ve sürekli teknik destek verdiğimiz hizmetin kalitesini ortaya koymaktadır.