Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilLamborghini kategorisinde 2 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres

Lüks ve hız tutkunu herkesin gözdesi Lamborghini marka araçların kiralama için tercihi olan sitemizden dilediğiniz Lamborghini modelini kiralayabilirsiniz.

Giotto Bizzarrini, Gian Paolo Dallara, Franco Scaglione ve Bob Wallace gibi yeteneklerle çalışarak ilk prototipini üretirler. GTV'den hemen sonra hız otomobili olan lLmborghini 350 GT'yi satışa sunulur. 350 GT'yi 400 GT takip eder. 400 GT ve ondan önceki modelden elde edilen gelir şirkete ilk spor otomobili üretir. Lamborghini Miura konsept kasım 1965'de Ferruccio tarafından Torino Otomobil Fuarı'nda tanıtılır. Motoru ortada ve enine olarak yerleştirilmiştir.

Sektördeki güvenirliğimiz, iş gücümüz, müşteri memnuniyetimizle ilk akla gelen ve sektördeki en fazla araç portföyüyle lider firma konumunda olmak amacımızdır. İstanbul şehrinin saygın kurumlarından biri olan firmamız oto kiralama hizmeti ile dilediğiniz kadar süre için araba kiralama fırsatları sunmaktadır. Ayrıca kaliteli bir filo kiralama hizmeti ile 3-5 yıla kadar uzun dönem araç kiralama olanağı da mevcuttur.

Kiralikarabalar.com.tr şirketlerin filo ihtiyacını karşılamak adına Lamborghini kiralama hizmetini gerçekleştirmektedir. Türkiye’nin sayılı şirketlerinden bazıları Lamborghini kiralama konusunda kiralikarabalar.com.tr’yi seçmektedir. Şu ana kadar hizmet vermiş olduğumuz referanslarımızın büyüklüğü ileride vereceğimiz hizmetlerin kalitesinin göstergesidir. Siz de Lamborghini kiralamak isterseniz irtibat numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.