Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilMini kategorisinde 12 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres
Toplam 2 sayfa içersinde 1. sayfayı görmektesiniz.
Her Sayfada 20 50 Sonuç Göster

Mini marka araç modellerine uygun ödeme koşulları ile sahip olmanın en kolay yolu kiralikarabalar.com.tr web sitesini ziyaret etmektir. Sitemizde tüm Mini marka araç modellerini inceleyebilir ve dilediğinizi kiralayabilirsiniz.

Cooper arabalar üretilmeye başlanan, 40 yıl küçük değişikliklerle aynı model olarak üretimde kalmıştır. Geniş çaplı bir ankete göre en etkileyici otomobil modelidir. Ayrica pickup, bayan aracı ve kombi wagoner olarak da üretilen modelleri bulunmaktadır. Fabrika İngiltere'nin Oxford şehrindedir. Tasarımı Alec Issigonis tarafından yapılmıştır. Markanın en yeni 3. jenerasyon modelleri ise 2006 yılının sonlarında dünya basınına tanıtılmıştır.

Her zaman yenilenen araçlarıyla ve kaliteli hizmet anlayışıyla yıllardır faaliyet gösteren firmamız, siz değerli müşterilerimize araba temin etmeye devam ediyor. Yeni sistemlere uygun olarak çalışan firmamızdan, Mini Cooper kiralama hizmetini sürekli bakımlı ve iklim şartlarına uygun donanımlı şirketimiz sizlere günlük, haftalık, aylık ya da yıllık olacak şekilde sunmaktadır.

Uzman ve köklü referanslarımızdan aldığımız tecrübelerimiz, güvenli alışveriş, müşteri memnuniyeti her zaman öncelikli amaçlarımız olarak görmemiz kiralikarabalar.com.tr olarak ilk tercih edilen araç kiralama firmalarından biri olmamızın temel sebepleridir. 7/24 sağladığımız teknik destek de buna sebeplerden biri olmaktadır.