Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilNissan kategorisinde 18 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres
Toplam 2 sayfa içersinde 1. sayfayı görmektesiniz.
Her Sayfada 20 50 Sonuç Göster

Nissan araç kiralamanın en avantajlı yolu kiralikarabalar.com.tr de sizleri bekliyor. Tüm Nissan modelleri en uygun fiyatlarla sitemizde sizleri bekliyor.

1934 yılında Jidosha-Seizo Co. ve Nihon Sangyo Co.Ltd. şirketleri birleşerek Ni-san adını alır. 1 Haziran 1934'te şirketin adı Nissan Motor Co. Ltd. olur. Prince Motor Company ile birleşmesi sonucunda, 1966 yılında Prince Motor Company adlı şirket ile birleşir. Birleşme sonrası Prince adı kullanılmazken Prince Motor Company'e ait Skyline ve Gloria isimleri Nissan markası altına alınır.

Kişisel ya da kurumsal çözüm odaklı çalışmalarımız sayesinde günlük aylık ya da isteğinize göre yıllık kiralık Nissan hizmetimizi sizlere sunmaktayız. Firmamız Nissan kiralama konusunda sektöründe yıllardır hizmetlerini en iyi şekilde sürdürmeyi amaç edinmiş; konumunda uzmandır. Dizel, benzinli, otomatik vites seçenekleriyle size en uygun aracı kiralamakta özgürsünüz.

 Müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerini sorunsuz ve en profesyonel şekilde karşılamak en büyük önceliğimizdir. Aldığımız yoğun talebin yanında araç kiralama çözümlerindeki başarımız ve istisnasız her gün sunduğumuz hizmet ile İstanbul'da bulunan sizleri de müşterilerimiz arasında görmekten memnuniyet duyarız.