Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilSeat kategorisinde 40 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres
Toplam 4 sayfa içersinde 1. sayfayı görmektesiniz.
Her Sayfada 20 50 Sonuç Göster

Seat model araç kiralayan firmalar ile Seat marka araç kiralamak isteyen bireysel ve kurumsal firmaları bir araya toplayan sitemiz sizlere en uygun araçları sunmaya hazırdır. Seat kiralamak için doğru adrestesiniz.

İspanyol otomobil üreticisidir. 1919'da kurulan firma 1931 yılına kadar Hispania adı altında satılmıştır. Sloganı "Auto Emocion"dur. Geçmişten günümüze kadar şehir içine uygun ve pratik araçlar üreten Seat firması yüksek Alman teknolojisini Seat otomobil markasına entegre etmiştir.

Kiralikarabalar.com.tr olarak ticari politikamız her zaman sınırsız hizmet, ve dürüstlüğe dayanmaktadır. Her yıl yenilenen kiralama araç filomuzla kaliteli, güvenli ve dürüstlüğe dayalı hizmet anlayışını profesyonel kadrosuyla sizlere sunmaktadır. Bizim için kalite demek müşterilerimize en iyisini sunabilmek, bütün beklentilere cevap verebilmektir. Araç kiralama konusunda sorun yaşamak istemiyorsamız siz de işi uzmanına bırakmalısınız.

Müşteri odaklı yaklaşımımız sonucu sunduğumuz kaliteli hizmetle İstanbul’da bulunan şirketlere ve İstanbul’da ikamet edenlere çözüm üretmekteyiz. Verdiğimiz hizmetten memnun kalan inşaların çokluğu filo kiralama firmalarında ön plana çıkmamızı sağlamaktadır. Alanında uzman kadromuzla anında çözümler sunup müşterimize verdiğimiz değeri göstermekteyiz.