Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilToyota kategorisinde 87 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres
Toplam 9 sayfa içersinde 9. sayfayı görmektesiniz.
Her Sayfada 20 50 Sonuç Göster

Araç kiralamak isteyenlerin en çok tercih ettiği markalardan biri olan Toyota modelleri sitemizde kiralanmak için sizleri bekliyor. Sizde ihtiyacınıza en uygun Toyota modelini belirleyerek sitemizden araç kiralayabilirsiniz.

Toyota Motor Corporation 1933 yılında, Toyoda Automatic Loom şirketi kurucusunun mühendis oğlu Kichiro Toyoda tarafından bu şirkete bağlı açtığı otomobil bölümünde kuruldu. İlk olarak sadece üç tane aerodinamik otomobil üretti. Sonrasında devleti Japonya’nın da otomobil endüstrisini desteklemesi üzerine mini kamyonlar üretti. 1937 yılında ise Toyota Motor Corporation artık bağımsız bir şirket olarak üretimine devam etti. Artık bağımsız bir şirket kuran Toyoda, giderek daha çok otomobil üretmeye başladı. Toyota otomobilleri, o dönemde çok talep gören ABD malı otomobillerini geride bıraktı.

Kiralikarabalar.com.tr, Toyota araçlarını kiralama işlemini gerçekleştirmektedir. Toyota markasının Türkiye’de tutulması kiralama sürecini kolaylaştırmaktadır. Kiralık araç dendi mi ilk akla gelen markalardan biri olan Toyota birinci sınıf kaliteyle müşterilerine konfor sağlar ve biz de bu konforu bakım ve teknik destekle güçlendirerek müşterilerimizin memnuniyetini sağlarız.

Uzun yılların vermiş olduğu tecrübeyle bizlere güvenen tüm müşterilerimizi mutlu etmek görevimiz. Biz de bu görevin bilinciyle hareket ediyor araç kiralama konusunda en iyilerden olmaya devam ediyoruz. Verdiğimiz teknik destekle sürekli müşteri odaklı yaklaşım sergiliyoruz. Siz de bu kaliteli hizmete sahip olmak için bizimle iletişime geçin.