Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilVolkswagen kategorisinde 318 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres
Toplam 32 sayfa içersinde 1. sayfayı görmektesiniz.
Her Sayfada 20 50 Sonuç Göster

Kiralık otomobil volkswagen

Volkswagen marka ve modelleri kiralamak için sitemizi ziyaret edebilir, size en uygun araç modelini dilediğiniz üyemizden kiralayabilirsiniz.

1948'de Heinz Nordhoff tarafından yeniden teşkilatlandırılan Volkswagenwerk, 1950'den sonra başlangıçtaki üretim kapasitesine ulaştı. 1953'te Batı Almanya'nın en çok otomobil üreten fabrikası haline geldi. Adolf Hitler'in Alman halkını otomobil sahibi yapmak için yaptığı en geniş kapsamlı proje olarak kabul ediliyor.

Kiralık araç konusunda ihtiyaç ve talep gün geçtikçe artmaktadır. Yaşam koşullarının zorlaşması, toplu taşımadaki sorunlar, kalabalık sonucu oluşan problemler insanları kiralık arabalara doğru itmektedir. Özellikle şirketlerin kiralık filo ihtiyacı firmamızın bu konuda daha da çok talep almasına neden olmaktadır. Volkswagen otomobillerinin kalitesi de kiralık araç olarak seçilmesindeki en önemli etkenlerden biridir.

Sürekli yenilenen araçları, bakım desteği, ilkeleri ve sorumluluklarının bilincinde olması sonucu kiralikarabalar.com.tr birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. 7/24 teknik destek sağlayan uzman kadromuzla siz müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için uğraşıyoruz.