Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilAudi kategorisinde 82 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
Toplam 9 sayfa içersinde 1. sayfayı görmektesiniz.
Her Sayfada 20 50 Sonuç Göster

Audi kiralamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Türkiyede audi araç kiralayan rent a car firmalarının tamamı burada.

Audi, Alman bir otomobil şirketidir; motor grubunun bir markasıdır. Şirketin merkezi Ingolstadt, Bavyera'da bulunmaktadır. Şirketin geçmişi 1899 yılına ve August Horch'a dayanmaktadır. İlk Horch otomobili kendisi tarafından 1901 yılında tasarlanmıştı. 1910 yılında Horsche şirket dışarısına atılmış ve kendi adını eski ortaklarıyla olan anlaşmazlıklar nedeniyle artık yaptığı tasarımlarda kullanamayacak hale gelmişti. Eski Almancada anlamı dinle olan horch, Latincede aynı anlama gelen Audi'yi markası olarak kullanmaya başlamıştır.

Audi markasının birçok kişi tarafından tercih edilmesinden dolayı firmamızda en uygun kiralama fiyatlarıyla karşınıza çıkmaktadır. Ülkemizde lüks otomobiller içinde en çok kiralanan otomotiv firmalarındandır. Şirketlerin filolarında Audi araçları kiralık olarak tercih etmesinden dolayı şirketlere bu konuda kolaylık sağlamaktayız.

Sunduğumuz kiralık araçların tamamen bakımını üstlenmiş olmamız ve sürekli verdiğimiz teknik destekle süregelen hizmetimiz tecrübemizle birleşerek ortaya ulaşılması zor bir başarıyı çıkarmıştır. Araç kiralama firmalarının en önemlilerinden biri olan firmamız her yıl binlerce müşterisini mutlu etmektedir. Siz de mutlu müşterilerimiz kervanına katılmak için irtibat numaralarımızdan bizimle iletişime geçmelisiniz.