Giriş yap
VasıtaKiralık AraçOtomobilHonda kategorisinde 90 ilan bulundu.
  • Görünüm
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat Marka Model Adres
Toplam 9 sayfa içersinde 1. sayfayı görmektesiniz.
Her Sayfada 20 50 Sonuç Göster

Honda modellerinden birini kiralamak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Uygun fiyatlı kısa ve uzun dönem kiralık Honda marka araçlar sitemizde sizleri bekliyor.

Honda 1946 yılında Soichiro Honda tarafından Japonya'da kurulmuş Japon Otomotiv firmasıdır. Başlangıçta motosiklet üretimi yapan firma zamanla otomobil, su motoru,(gemi tekne yat vs.) robot, güç ekipmanları (jeneratör, çim biçme aleti vs.) motor, uçak üreten bir firma haline gelmiştir. Dünyanın bir numaralı motor üreticisi olan Honda Japon otomotiv sektörünün gelişmesinde ciddi katkılar sağlamıştır. Üretimi ile geniş kitlelere hitap eden firmanın dünyada çok sayıda alıcı kitlesi vardır.

Uzman kadrosuyla yıllardır süregelen tecrübesini harmanlayan firmamız araç kiralama konusunda çok başarılıdır. Kiralanan araçların, sadece araç kiralanmadan önce değil sonra da yönetilebilmesinin önemi kiralama firmalarının en büyük sorumluluklarındandır. Birçok firmada kiralama sonrası oluşan problemler konusunda müşterilere yardımcı olunmaması müşteri memnuniyetsizliğine ve çokça masrafa neden olmaktadır. Ama yılların tecrübesine sahip firmamız kiralık araba konusunda en kaliteli hizmeti sizlere sunmaktadır.

Yüzlerce çeşit modellerden oluşan araç filosu ve uzun dönem ile kısa dönemlik kiralama seçenekleri bulunması dolayısıyla kiralikarabalar.com.tr oto kiralama konusunda sık sık tercih edilmektedir. Kalitenin yanında tüm bütçelere uygun seçeneklere sahip firmamız siz müşterilerinin mağdur olmaması adına en uygun ücretleri sunmaktadır. Siz de bu kaliteli hizmetten yararlanmak isterseniz firmamızla irtibata geçebilirsiniz